League of Legends

League of Legends er et dataspill i MOBA sjangeren (Multiplayer Online Battle Arena). Det er i dag et av verdens mest populære spill.

Spillet ble utviklet av den amerikanske spillutvikleren Riot Games, og det ble gitt ut i 2009. Riot Games anslo i 2016 at de har 100 millioner aktive spillere på månedlig basis.

Det er gratis å laste ned og spille League of Legends. Spillerne kan selv velge å bruke penger på ulike goder i spillet, blant annet nye figurer og kosmetiske endringer.

Vanligvis spilles League of Legends mellom to lag på fem personer. Hver spiller har kontroll over én unik figur gjennom hele kampen. Det finnes over 120 forskjellige figurer, og alle har egne egenskaper og passer til ulike spillestiler. Målet med hver kamp er å ødelegge motstanderens «nexus», en bygning som er godt bevoktet i det motstridende lagets base.

Samarbeid anses som den viktigste egenskapen for å lykkes i League of Legends. Dyktige spillere vektlegger særlig at det er god kommunikasjon i laget og at de ulike figurene utfyller hverandre på en tilfredsstillende måte.

Du kan laste ned spillet gratis på League of Legends.