Regler

Ved kjøp av billett til HerøyLAN godtar du reglene som er beskrevet under. Ved brudd på disse reglene, kan det føre til advarsler, bortvisning/utestenging, og vil i alvorlige tilfelle bli politianmeldt. Dersom du vert bortvist fra arrangementet på grunn av regelbrudd blir ikke billetten refundert.

§1 HerøyLAN er et rusfritt arrangement. Derfor sjekker vi bager(sekker) og vesker ved inngangen. Det er ikke lov å ha med åpna flasker inn i lokalet. Disse blir konfiskert ved inngang. Du får ikke tilbake flaska. Vi har nulltoleranse for rusmiddel!

§2 Vårt utstyr (servere, switcher, straumkontakter, datamaskiner) skal ikke under noen omstendigheter røres. Den eneste gangen du kan røre dette er når du kommer og plugger inn nettverkskabelen og strømkontakten. DDOS angrep på vårt utstyr blir slått strengt ned på, og oppdaging av dette fører til umiddelbar utestenging på gjeldende og framtidige arrangement!

§3 Tyveri blir automatisk politianmeldt! Ellers gjeld Norsk Lov.

§4 Røyking er ikke tillatt i lokalene. (gjelder også elektriske sigaretter) Dette skal kun foregå på anvist plass ute. Dersom du snuser, skal snusklyser kastes i søppelet.

§5 Du er selv ansvarlig for billetten din. Denne skal du ha med deg hver gang du forlater lokalene. 

§6 Om vi er i tvil om hvor gammel du er, krever vi at du enten viser legitimasjon, eller har med foreldre/foresatte som kan bekrefte din alder.

§7 Plassen du har valt på https://www.preseat.no/visparty.php?pid=90er din plass. Dersom du ønsker å bytte plass, ta kontakt med crew. Eller flytt deg selv inne på preseat.

§8 Kjøkkenet er ikke tilgjengelig for deltakere. Dersom du vil ha noe varmet, ta kontakt med kiosk.

§9 Deltakerne er selv ansvarlig for å holde det ryddig rundt seg. Crew vil komme rundt med søppelposer og samle inn pant og søppel med jamne mellomrom. Crew kan pålegge deltakere å rydde rundt seg.

§10 Ingen av deltakerne har tilgang til crew-område

§11 Dyr er ikke tillatt i lokalene på grunn av allergi.

§12 Dersom du i ruset tilstand prøver å ta deg inn i lokalene, blir du bortvist og kan tidligst hente utstyret ditt neste dag. Er du under 18, må du ha med foreldre/foresatte for å få henta utstyret ditt. Beslaglagt utstyr som ikke blir hentet blir innlevert til politiets hittegodskontor etter arrangementet.

§13 Vi støtter ikke fildeling av noe slag. Bruk av nedlastet materiell er på egen risiko. Vi tar ikke ansvar for dine handlinger!

§14 Pornografisk materiale som strider mot norsk lov er strengt forbudt. Et hvert tilfelle vert politianmeldt omgående, og utstyret blir konfiskert av crew. Dersom du observerer tilfelle av dette, kontakt crew øyeblikkelig!

§15 Det er ikke lov å ta med egne høytalere/stereo anlegg. Bruk headsett.

§16 Det er ikke lov til å ta med og koble til trådløse routere til vårt nettverk. Dette er med på å redusere ytelsen på resten av nettverket. Vi leverer ikke ut WiFi til våre deltakere.

§17 Om du ikke møter opp til LAN men har fortsatt booket billett, kan du bli fakturert for billetten om du ikke sletter den før LAN starter. Senest 24 timer før åpningstid.

§18 Ingen aldersgrense på HerøyLAN sine arrangement! Alle under 13 år må ha underskrevet samtykkeskjema fra foreldre/foresatte. skjema kan lastes ned her: - medbrakt eller få det underskrevet ved ankomst av HerøyLAN sine arrangement.

§19 For å delta på compo må du ha dataplass hele lanet.